Brainkey

Show

Wervelende Mindfuck, Brainkey show samen met Henk Arnoldus; Nederlands kampioen goochelen.
Zakken rollen, Mindfuck en bowling ballen! Hilarisch en energiek!

Workshops

Uitgebreide workshop en lezing over het brein, over onthouden van namen en nummers.
Ontdek je eigen super brein!!

Magic en juggling

Workshops van deze twee helden, 30 minuten high energy workshops. Om er eindelijk achter te komen hoe dat eigenlijk werkt met Mindfuck….hoe dan? Nou zo dus!

Brainkey is Mindfuck 2.0….

Brainkey:
Een interactieve voorstelling met veel humor, verbazing en uitdagingen. Een hilarische Show waarbij Erik en Henk ongemerkt de grenzen verleggen van het publiek. Vooral op het moment dat het publiek zichzelf doet verbazen met een gezamenlijke act.
De samenwerking tussen Henk Arnoldus en Erik Borgman staat voor grote geestdrift, enthousiasme en energie. Mindf*ck, pincodes ontfutselen, zakkenrollen, hypnose of toch jongleren met voetballen en kleine ballen; Je eigen zintuigen worden op de proef gesteld en grenzen worden verlegd.
Nederlands kampioen goochelen en de enige Nederlandse solo act die met Cirque du Soleil heeft getoerd bundelen hun krachten…
Met als resultaat een show vol verbazing gekoppeld aan een flinke dosis humor en showmanship waar iedereen actief bij betrokken wordt.
Jongleren stimuleert je hersenen…je wordt slimmer 🙂 Henk en Erik leren alle namen van alle mensen in het publiek uit hun hoofd….en weten die ook te reproduceren. Magic gaat over manipulatie en sturen van gedachten…reken maar dat uw gedachten worden beinvloed tijdens dit programma!

Het centrale optreden duurt ongeveer 0.30 u. Begrippen als: vertrouwen, coördinatie , samenwerken, veiligheid, risico’s worden op hilarische wijze ervaren door de deelnemers. De perfecte show voor uw bijeenkomst, teambuilding activiteit, of bedrijfs uitje. Een afsluiting van de dag die uw deelnemers aan het denken zet, grenzen verlegt, en vol enthousiasme naar huis laat gaan.

Bel ons! 0653120687